Close

Diepte interview zeldzame aandoening

Uitnodiging tot deelname aan een diepte-interview met het doel een methode te ontwikkelen specifiek voor het evalueren van ervaringen van personen met een zeldzame aandoening in Belgiƫ.Update: Inschrijvingen voor deelname aan dit onderzoek zijn gesloten.

Wat moet ik doen om deel te nemen aan het onderzoek?

Om u kandidaat te stellen of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Katrien Van Der Kelen (wetenschappelijk werkster, Sciensano) door een e-mail te sturen naar katrien.vanderkelen@sciensano.be of door te bellen naar 026 425 414 (maandag, dinsdag en donderdag tussen 09u00 en 17u00).

Meer informatie: http://radiorgnl.squarespace.com/nieuws/2018/7/12/uitnodiging-diepte-interview-zeldzame-aandoening

About Lorien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *