Close

Gezocht: mensen met Narcolepsie voor hulp bij bachelorproef

Een studente uit Antwerpen zou graag haar eindwerk willen doen over Narcolepsie. Ze is op zoek naar mensen met narcolepsie in Vlaanderen die graag willen meewerken aan een video om een duidelijker beeld te scheppen en awareness te creëeren.

Alexandra is student digitale en grafische media en is zelf 7 jaar geleden gediagnosticeerd met Narcolepsie. Voor haar bachelorproef zou ze graag een video maken om de impact van Narcolepsie op het dagelijkse leven te tonen. De video zal voornamelijk bestaan uit interviews.

Er worden mensen gezocht die

 • willen verschijnen in de video
 • willen helpen door een enquête in te vullen
 • willen helpen met welke onderwerpen er zeker aan bod moeten komen

De bedoeling van het onderzoek is om mensen uit je omgeving meer bewust te maken van wat Narcolepsie allemaal inhoudt en wat voor invloed het heeft op het dagelijks functioneren.

In principe maakt het niet uit van welke regio je komt in Vlaanderen.

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag? Contacteer ons dan via een bericht op Facebook of de contactpagina hier op de website.

About Lorien

3 thoughts on “Gezocht: mensen met Narcolepsie voor hulp bij bachelorproef

 1. Beste,
  In naam van mijn zoon, Noah, laat ik weten dat hij graag meedoet.
  Hij is 11 jaar en heeft narcolepsie en katapkexie.

 2. Hoi, ik wil eventueel wel meewerken maar even een vraagje… Waar gaat het interview door en hoeveel tijd neemt het ongeveer in beslag? Heb zelf al 16 jaar narcolepsie en cataplexie… Groetjes kristoff

  1. Dag Kristoff, bedankt voor je berichtje. Het interview zou normaal bij jouw thuis plaatsvinden, tenzij je het zelf ziet zitten om te verplaatsen. Contacteer ons even via de Contactpagina of via Facebook, dan kan ik je in contact brengen met de studente. Groetjes, Lorien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *