Close

Veilig onderweg

Het openbaar vervoer nemen is niet evident voor mensen met narcolepsie. Deze passieve bezigheid zorgt ervoor dat je snel in slaap kan dommelen. In deze blogpost vind je enkele handige tips hoe je je spullen veilig houdt, ook in het geval dat je in slaap zou vallen.

Handtassen

Draag je handtas rond je lichaam en hou hem stevig vast. Diefstallen gebeuren meestal wanneer een tas onbewaakt is. Daarnaast zijn er ook tal van handige accessoires als alternatief voor de handtas.


Summit hardloop portemonnees

Summit is een sportmerk dat verschillende soorten portefeuilles heeft ontworpen, speciaal voor hardlopers:

  • Summit portemonnee armband via Bol.com voor €18,50 (Gratis verzending)
  • Summit polsportemonnee via Bol.com voor €16,50 (Gratis verzending)
  • Summit schoenportemonnee via Bol.com voor €13,50 (Gratis verzending)

*Bestellingen vanaf €20,00 bij Bol.com worden gratis verzonden. Voor bestellingen onder dit bedrag, betaal je


FlipBelt sportriem

Ook FlipBelts zijn een handig alternatief voor handtassen. Deze sportriemen zijn beschikbaar in verschillende maten (XXS – XXL). De maattabel vind je hier. Je kan ze verkrijgen in maar liefst 9 verschillende kleuren. Deze zijn te koop via de webshop van FlipBelt voor €30,00 (Gratis verzending). Een lijst met de meest gestelde vragen over dit product vind je hier.


Lewis N. Clark neck wallet

Deze portefeuilles zijn speciaal ontworpen om veilig op reis te gaan met je meest kostbare spullen dichtbij je lichaam. Het design is heel eenvoudig, lichtgewicht en niet te dik. Er zijn verschillende compartimenten voor o.a. biljetten en munten, smartphone, paspoort en reisdocumenten. Bovendien blokkeert deze speciale portefeuille ook RFID scans. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren via Amazon voor €9,00 (incl. €4,00 verzendkosten).


Rugzakken

Houd je rugzak op je schoot of tussen je benen. Zorg er altijd voor dat je één van de schouderbanden rond je been doet. In het geval iemand je tas zou willen nemen, blijft deze achter je been haken.

Je reiskoffer kan je gewoon bovenaan in de trein plaatsen of tussen de stoelen. Ben je toch niet op je gemak? Schuif je koffer dan onder de stoel en zet je voeten erop. Zorg altijd dat je koffer op slot is.

About Lorien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *