Close

Praatcafé Gent

Zondag 21 mei 2023 organiseren we een praatcafé in het centrum van Gent. Afspraak aan Mosquito Coast, een eigenzinnig restaurant in Globetrotter-thema. Plaatsen zijn beperkt dus daarom vragen we jou om je in te schrijven via het inschrijvingsformulier.

Wanneer? Zondag 21 mei 2023 van 15u tot 18u.

Waar? Mosquito Coast, Hoogpoort 28, 9000 Gent

Bereikbaarheid

Kom je met de trein? Je stapt af bij station Gent Sint-Pieters. Buiten het station aan perron 2 kan je tram 1 nemen. Met de tram is het een kwartier tot het centrum. Je stapt af bij Gravensteen.

Kom je met de tram of bus? Mosquito Coast is op 5 minuten wandelafstand van de tramhalte Gravensteen.

Opkomst

Heeft u de voorkeur om met een leeftijdsgenoot uw ervaring te delen? Zou je graag als ouder of partner iemand spreken in dezelfde situatie? Dan kan de tabel hieronder u misschien helpen bij het kiezen van de shift.

BetrokkenheidLeeftijd patiënt
patiënt27 jaar
patiënt37 jaar
patiënt + partner29 jaar
patiënt19 jaar
patiënt + partneronbekend
patiënt + partner47 jaar
patiënt IH*22 jaar
*IH: idiopathische hypersomnie

Veelgestelde vragen

Ja, dit evenement is gratis. Indien u iets wenst te drinken of eten, is dit voor eigen rekening. Als patiëntenorganisatie proberen wij alle activiteiten zo te houden om de drempel te verlagen voor de opkomst.

Tijdens deze namiddag kan je een praatje maken met lotgenoten en hun omgeving. We hebben geen vaste planning voor een praatcafé. Vorige editie was er een welkomstwoordje van het bestuur en vervolgens deden we een korte kennismakingsronde zodat iedereen het idee kreeg waar je terecht kon voor bepaalde vragen of tips. We hebben ook altijd een tafeltje met informatiebrochures.

Momenteel werken wij (nog) niet met een ledenbestand. Iedereen is welkom.

Natuurlijk! Wij beperken ons niet tot Vlaanderen. Iedereen die interesse heeft, mag zeker afkomen!

Bij elke activiteit zien we enkele bekende gezichten, maar het merendeel is net zoals jou nieuw. Geen zorgen als je nooit iemand ontmoet hebt met narcolepsie. Het contact gaat meestal vanzelf omdat je ten minste een ding gemeen hebt om over te praten: jouw diagnose! Komt helemaal goed!

Hebt u een andere vraag die nog niet beantwoord is. Stuur ons gerust een berichtje via Facebook Messenger!