Close

Rare Disease Day 2020

Zaterdag 29 februari is het opnieuw Rare Disease Day of Zeldzame Ziektedag. Deze dag staat volledig in het teken van zeldzame ziektes. In Brussel wordt dat gevierd met een edelweiss bloementapijt in de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen. De edelweiss staat symbool voor zeldzaamheid.

Er zijn maar liefst 6.100 zeldzame ziekten bekend. En Narcolepsie is daar eentje van. Zoals beloofd werd Brussel onze volgende stop voor een activiteit en jawel, die gaat door op Rare Disease Day 2020.

Benieuwd hoe anderen omgaan met Narcolepsie? Kom gerust eens langs om met andere patiënten te spreken en ervaringen te delen. Dit kan van 14u tot 17u. Afspreken doen we in het hartje van Brussel.

Meer informatie over Zeldzame Ziektedag lees je op de website van Radiorg (Nederlands) of de officiële website van Rare Disease Day (Engels).

Inschrijving

Om een beeld te krijgen wie we kunnen verwachten, vragen we jou om je in te schrijven via het formulier hieronder. Een telefoonnummer invullen is niet verplicht, maar is voor ons wel handig indien last minute informatie wordt aangepast.

[contact-form-7 id=”813″ title=”Inschrijvingsformulier Rare Disease Day”]