Close
Interview Gert Late Night

Interview Gert Late Night

Afgelopen week kregen we een warme uitnodiging om ons verhaalt te brengen bij Gert Late Night op de Evanna. We zagen het als een unieke kans om Narcolepsie in de kijker te zetten om zo meer bekendheid te creëren voor Narcolepsie Vlaanderen. Niet enkel met het cliché symptoom van overmatige slaperigheid overdag maar eveneens kataplexie.

Een fragment van het interview kon je online al bekijken via de website van VIER. Hier is het volledige interview beschikbaar, ook voor mensen van Nederland.

Opmerking

De fragmenten die in het begin van het interview getoond worden zijn duidelijke voorbeelden van kataplexie, niet van slaapaanvallen. Het volledige fragment op YouTube toont dat kataplexie getriggerd wordt omdat Dee verschiet van het verkeer (00:11) of simpel weg lacht met/om iemand anders (03:29).