Close
Een verschil van dag en nacht: Narcolepsie in perspectief

Een verschil van dag en nacht: Narcolepsie in perspectief

“Ik beschrijf grofweg de periode van september 2018 tot en met februari 2020. Het is mijn eerste jaar met narcolepsie, inclusief de aanloop naar de diagnose. Naast persoonlijke verhalen en ervaringen, deel ik de perspectieven van vrienden, collega’s, ouders etc. Wat zien of merken zij, wat betekent het voor hen? Tevens bevat dit boek relevante informatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Want met goede informatie, medicatie, wilskracht en concessies kun je weer meer kwaliteit van leven behalen dan je misschien zou verwachten. Met dit boek hoop ik iedereen die direct of indirect met narcolepsie te maken krijgt, meer inzicht te geven in deze slaap-waak stoornis. Het is het boek dat ik zelf graag had willen hebben toen de diagnose werd gesteld.” – Roland Bosman

Beschikbaar op de Boekengilde voor €15,00 (als Ebook)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *