Close

Interessante links rond voeding

In de Benelux bestaan al verschillende mogelijkheden om aan de slag te gaan met je overgewicht. In deze blog worden ze opgelijst.

Anneke Ruiten-Kreling

Anneke Ruiten-Kreling is een diëtiste in Nederland die ervaring heeft met Narcolepsie-patiënten. In oktober was zij ook aanwezig op de Landelijke Contactdag van de Nederlandse Vereniging voor Narcolepsie. Op haar site is een webpagina met een korte inleiding over narcolepsie en voeding.

Nederland Slank

In hun afvalprogramma, pakt Nederland Slank de specifieke oorzaken van je overgewicht aan. Je kan je inschrijven voor je bloedwaarden te laten analyseren. Op basis van deze resultaten, wordt vervolgens een uniek voedingsprogramma opgesteld. Gedurende het hele traject van 10 consulten, word je persoonlijk begeleid door een ervaren diëtist.

Tussen de blogberichten, vind je ook het verhaal van Denise (22) terug. In een drietal blogs beschrijft ze haar ervaring met Nederland Slank en Narcolepsie.

Zeepreventorium

Het Zeepreventorium is een medisch psychiatrisch revalidatiecentrum voor kinderen en jongeren met narcolepsie/ obesitas.

Vragen of tips?

Bent u toevallig bekend met andere organisaties of diëtisten die ervaring hebben met narcolepsie-patiënten met overgewicht? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website. Alle andere vragen of tips zijn ook welkom!

1 thought on “Interessante links rond voeding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *