Close
Interview #WEAREMORE

Interview #WEAREMORE

Enkele weken geleden werd de nieuwe editie van #WEAREMORE verspreid, waarin Lorien haar verhaal deed over verder studeren met narcolepsie.

#WEAREMORE is een magazine over het studentenleven zoals het echt is op Thomas More. Deze magazine wordt elk jaar opnieuw gelanceerd om studiekiezers warm te maken en welkom te heten op de school. Van dit tijdschrift worden maar liefst 20.000 exemplaren gedrukt en verspreid op SID-IN’s en infodagen.

Een paar maanden geleden werd er op het studentenportaal van Thomas More een oproep geplaatst. Voor de nieuwe editie van hun magazine, zocht de redactie naar interessante verhalen van studenten.

Wij zagen dit meteen als een kans om Narcolepsie Vlaanderen in de spotlights te zetten. Lorien is een student Interactieve Multimedia Design aan Thomas More en tevens de webmaster van onze vereniging. Dat studeren met narcolepsie niet evident is, weet zij zelf maar al te goed.

De kennis die ze op doet in haar studierichting, gebruikt ze voor haar taak binnen onze verlening, namelijk het onderhouden van onze website. Al snel kreeg ze een positief antwoord van de redactie dat ze geselecteerd werd voor een interview. Dit was de kans om onder afgestudeerden narcolepsie een betere bekendheid te geven, alsook studeren met een functiebeperking in het algemeen.

Het volledige interview met Lorien kan je digitaal lezen via deze link. Ook eerder schreven we al enkele blogs over verder studeren met narcolepsie en omkaderd wonen, een initiatief waarbij mensen zonder functiebeperking samenwonen en zorgen voor mensen met een beperking.

Voor meer vragen in verband met dit onderwerp kan je ook altijd contact opnemen via het contactformulier of via een persoonlijk mailtje naar Lorien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *